Benago třikrát prohrálo a propadá se tabulkou

06.10.2023 22:45

Bílé Podolí B - Vlkaneč 2:3 (0:2) 

Po dvou utkáních, ve kterých Kobylky bodovaly a udržely čisté konto, přišlo na řadu domácí utkání s Vlkančem. Naděje na čisté konto vzaly za své ve 24. minutě, kdy se hosté ujali vedení, navíc o tři minuty později už to bylo 0:2. I Podolští měli šance, tu největší zahodil Muller, který postupoval sám na brankáře. Po poločase za to vzal nestárnoucí Luboš Štoček, který dvěma brankami vyrovnal - nejprve z trestného kopu, následně z penalty, 2:2. Podolští mohli přidat i vedoucí branku, měli ve druhém poločase velkou herní převahu, ale své šance neproměnili Bíža ani Kubát a hosté deset minut před koncem rozhodli o svém vítězství šťastným odrazem od tyče - 2:3. 

Branky: 47. a 65. z penalty Štoček st. - 24. Burian, 27. Babák, 79. Bindr. 

Sestava BP: Fojtík - Jan Švadlenka, Petr Štoček, Skala, Horálek - Dvořák, Kubát, Luboš Štoček st. (76. Doubek), Muller - Bíža (66. Tomáš Švadlenka), Tronchev. 

Sestava Vlkaneč: Vojáček - Volenec, Výborný, Bárta, Adamec, Jeník, Altmann, Babák, Šrank, Bindr, Burian. Střídali: Hypeš, Pavelka, Prášek. 

Rozhodčí: Houška Pavel - Procházka Petr, Ziegler Vratislav. 

Diváci: 60. 

Bratčice - Bílé Podolí B 5:4 (2:2) 

Hned devět branek bylo k vidění v souboji tabulkových sousedů. Podolští šli třikrát do vedení, přesto si nakonec neodvezli ani bod, domácí dali o gól více. Přitom ze začátku to na žádnou kanonádu nevypadalo, skóre otevřel až ve 23. minutě Tronchev. Ale pak už to šlo poměrně rychle - domácí srovnali, Dvořák poslal Kobylky do vedení, ale chvilku před poločasem Bratčice srovnaly podruhé, 2:2. V 54. minutě proměnil penaltu Štoček, jenže vedení hostům znovu vydrželo jen pár minut. Navíc se domácí dostali v 69. minutě poprvé v zápase do vedení 4:3, které potvrdili ještě v 84. minutě na 5:3. Snížení Bodláka v 88. minutě na 5:4 sice vykřesalo Kobylkám naději na bodový zisk, ale na vyrovnání už nedošlo. 

Branky: 29. Říha, 42. Kotrba, 60. Oliinyk, 69. Hvozdyk, 84. Štěpař - 23. Tronchev, 34. Dvořák, 54. Štoček z penalty, 88. Bodlák. 

Sestava BP: Volenec - Jan Švadlenka, Cakl, Luboš Štoček st., Procházka - Horálek, Muller, Dvořák, Bodlák - Tronchev (75. Fojtík), Bíža. 

Sestava Bratčice: Kysil - Čapek, Prchal, Marousek, Štěpař, Kotrba, Kaňka, Říha, Lytvynenko, Hvozdyk, Běhounek. Střídali: Oliinyk, Kotrba. 

Rozhodčí: Volenec Tomáš. 

Bílé Podolí B - Suchdol B 3:5 (1:2) 

Do Bílého Podolí přijel ve sváteční den lídr tabulky, kterému chtěli Podolští sebrat body. Jenže okolnosti byly takové, že většina hráčů měla v nohách pohárový zápas áčka v Nových Dvorech, což v kombinaci s velkým vedrem znamenalo obrovský fyzický zápřah. Přesto Podolští usilovali do posledních minut o vyrovnání, nakonec si však v divácky velmi atraktivním zápase odvezli všechny body hosté. 

Na góly se čekalo poměrně dlouho, v rozmezí 28. a 34. minuty si vybrali slabou chvilku oba brankáři a bylo to 1:1. Ve 40. minutě Volenec skvěle vyrazil střelu do břevna, ale z dorážky hosté upravili na poločasových 1:2. Ve druhé půli si hosté upevnili vedení až na 1:4, ale Podolští se díky dvěma brankám Chmelaře dostali na dostřel - 3:4. Při honbě za vyrovnáním však na druhé straně po rychlém protiútoku pečetil Hanuš svou druhou brankou vítězství Suchdola 3:5. Podolští prohráli třetí zápas v řadě, ale za svůj výkon se určitě nemusí stydět. 

Branky: 34. Cakl, 66. a 73. Chmelař - 28. a 90. Hanuš, 40. Kaše, 51. Liška, 60. Pekař. 

Sestava BP: Volenec - Jan Švadlenka, Cakl, Jansa, Jindřich Šejvl - Horálek (60. Jukl), Dvořák (51. Filip Šejvl), Muller, Chmelař - Tronchev, Bíža (70. Fojtík). 

Sestava Suchdol: Hanzl - Vančura, Kaše V., Hanuš, Liška, Pekař, Kaše J., Laštovka, Koldinský, Vojáček, Zelený. Střídali: Tejansie, Novotný, Králík, Karásek. 

Rozhodčí: Müller Valter - Ziegler Vratislav, Svoboda Jiří. 

Diváci: 60.

Zpět