Kobylky byly v Tupadlech bezzubé, přezimují na jedenáctém místě

21.11.2023 20:30

Tupadly - Bílé Podolí 4:0 (3:0)

Podolští byli odhodlaní zakončit sezónu bodovým ziskem, ale na rozdíl od předešlé série tří vítězství v řadě v Tupadlech nedali ani gól a zaslouženě prohráli čtyřbrankovým rozdílem.

Přitom hned v úvodu se vrhli hosté do útoku a domácí s velkým štěstím odvrátili závar na malém vápně, při kterém Podolští nedokázali procpat míč do sítě. Domácí se do šance dostali až ve 22. minutě, ale hned z toho byl gól. Bohužel za další minutu vedly Tupadly o dva góly, když vystihly rozehrávku a přesně zakončily samostatný únik - 2:0. Hodně efektivní domácí dali do poločasu ještě jednu branku a vypadalo to, že je po zápase - 3:0. Ve druhé půli si hosté sice vypracovali šance, ale ke snížení to nevedlo - gólovou šanci zmařil Kupkovi Lipták, Dvořák po Šejvlově centru zakončoval nad břevno, Mullerovu střelu pod břevno brankář vyrazil na roh. Kobylkám se nedařila strategie z předchozích zápasů, na těžkém terénu nepodržely míč, navíc domácí po rohu zvýšili na 4:0. Ani půlhodinová přesilovka po vyloučení brankáře podolským hráčům nepomohla, domácí si bez problémů došli pro tři body i v deseti.

Podolští mají po podzimu 12 bodů, což znamená 11. místo po polovině soutěže. To rozhodně nebylo cílem před sezónou, na druhou stranu první půlka podzimu byla bez bodů, takže čtyři výhry ve druhé polovině nejsou špatné. 

Branky: 22. Císař, 23. Šemík, 37. a 59. Koudelka. 

Sestava BP: Nečas - Chmelař (85. Fojtík), Cakl, Šálený, Jansa - Dvořák, Tomáš Švadlenka, Dvořák, Müller (64. Tronchev), Bodlák (85. Jukl) - Kupka, Filip Šejvl.

Sestava Tupadly: Lipták - Zahradník, Stieber, Hašek, Pipek, Válek (77. Čertek), Císař, Plíhal, Vančura (20. Koudelka F.), Šemík, Koudelka K. (60. Plíhal O.).

Rozhodčí: Volenec Jiří - Šnábl Jan, Pařez Radek. 

Zpět