Kobylky doma podlehly Novým Dvorům a jsou zatím bez bodu

12.09.2023 16:30

Bílé Podolí - Nové Dvory 1:3 (0:3)

Jen těžko si mohly Kobylky představovat horší vstup do okresního přeboru, po dvou zápasech nemají ani bod. Po smolné prohře na Kaňku odevzdali Podolští všechny body také Novým Dvorům, které byly v první půli maximálně efektivní a nastřílely tři branky.

Hosté se ujali vedení už v 9. minutě, navíc ve 12. po rychlém protiútoku vedli už 2:0 - oba góly zaznamenal Jenčík. Podolští věděli, že je dost času s výsledkem něco udělat, vytvořili si velké množství standardních situací, ale nedokázali je nebezpečně zakončit. Když pak po sérii několika chyb v závěru poločasu padla třetí branka, vypadalo to beznadějně, 0:3. Jenže to Podolští netušili, že to může být ještě horší - krátce po začátku druhého poločasu musel střídat Štoček ml. kvůli zranění kolena. Následné vyšetření v nemocnici diagnostikovalo natažené vazy. Podolští se nastěhovali na polovinu soupeře, dostali se i do dvou gólových šancí, ale brankář vše pochytal. Až v 78. minutě snížil Fejfar z penalty na 1:3, ovšem další branky už nepadly a Nové Dvory si odvezly všechny body.

Pro Kobylky jde o velkou komplikaci. V minulé sezóně totiž také nezachytily začátek a pak se to celý podzim táhlo. Na druhou stranu není nutné nic předem vzdávat, čekají nás další zápasy, předvedené výkony nejsou nijak tragické. Je však potřeba snížit chyby v obraně na minimum a začít proměňovat šance, potom přijdou i body. V dalším kole se hraje v Kutné Hoře v sobotu od 14:00.

Branky: 78. z penalty Fejfar - 9. a 12. Jenčík, 44. Marek.

Sestava BP: Nečas - Skala, Šálený, Jansa, Spáčil (88. Cakl) - Dvořák, Luboš Štoček ml. (55. Vávra), Fejfar, Weinlich (82. Tronchev) - Šejvl (82. Muller), Tomáš Švadlenka.

Sestava Nové Dvory: Štěpnička - Jenčík, Míča, Kuchař, Rejthárek, Nytra, Zelený, Marek, Kokeš, Melezínek, Červenka. Střídali: Kosprd, Nechanický, Šonka, Beran.

Rozhodčí: Ziegler Vratislav - Semirád Martin, Pařez Radek.

Diváci: 80.

Zpět